Snelverhuisd

Onze diensten

by snelverhuisd

Diensten van Snelverhuisd

18

Neem contact op!

Heeft u vragen over onze mogelijkheden omtrent verhuizingen of heeft u andere vragen over onze dienstverlening? Vul het contactformulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Particuliere verhuizing

Laat uw verhuizing door SnelverhuisdVerhuizingen regelen en u hoeft zich geen zorgen te maken om uw inboedel. We pakken uw meubels en spullen zorgvuldig in met verhuisdekens en we vervoeren alles veilig naar uw nieuwe woning. Daarnaast is uw inboedel goed verzekerd voor een schadevrije verhuizing. Op aanvraag verhuizen we ook in het weekend en met spoed: onze professionele verhuizers staan 7 dagen per week voor u klaar.

Bedrijfsverhuizing

Voor een efficiënte bedrijfsverhuizing of andere zakelijke verhuizing schakelt u Snelverhuisd verhuizingen in. We zorgen dat uw verhuizing veilig en schadevrij verloopt, waarbij de werknemers geen hinder ondervinden en de werkzaamheden zo veel mogelijk door kunnen gaan. Elke bedrijfsverhuizing plannen we zorgvuldig in en werken we uit in een draaiboek, zodat de verhuisdag soepel en snel verloopt.

Interne verhuizing

Voor interne verhuizingen bij kantoren, zoals het verhuizen van bureaus, werkbanken of archiefkasten, zijn onze verhuizers ook in te schakelen. We hebben veel ervaring met interne verhuizingen van onder meer bedrijven, kantoren en instellingen. Dat doen we niet alleen van en naar Den Haag, maar door heel Nederland. Door verhuizers per uur in te huren verhuizen we uw inboedel goedkoop, zorgvuldig en schadevrij naar de gewenste locatie.

Meubeltransport

Wilt u meubels van A naar B vervoeren? Dat doet u met behulp van de professionele meubeltransport van Snelverhuisd. Wij zijn uw partner voor het verhuizen of vervoeren van meubels. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons aankloppen voor een zeer volledige service. Doordat wij al jaren ervaring hebben als verhuisbedrijf, verzekeren wij u dat de meubels veilig en efficiënt naar hun eindbestemming worden gebracht. Onze vrachtwagens rijden meerdere keren per week door heel Nederland!

 

Neem contact op!

Heeft u vragen over onze mogelijkheden omtrent verhuizingen of heeft u andere vragen over onze dienstverlening? Vul het contactformulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Bel snelverhuisd!

Ontvang 10% Korting op uw verhuizing!