Snelverhuisd

Over Snelverhuisd

#1 uit de regio

Snelverhuisd

Snelverhuisd is gevestigd met het bedrijf in Den Haag. Wij zijn een allround verhuisbedrijf en werken voor zowel particulieren als bedrijven.

Wij verhuizen uw inboedel en al uw kostbaarheden op zeer professionele wijze. Ook speciaal vervoer is bij ons in goede handen. Wat te denken van bijvoorbeeld piano- en vleugelvervoer hetgeen zeer zorgvuldig moet gebeuren.

Snelverhuisd begrijpt dat u graag van te voren precies wilt weten wat uw verhuizing gaat kosten. Daarom maken wij altijd eerst een duidelijke gespecificeerde offerte.

Particulier en zakelijk

Snelverhuisd verhuizingen is ook uw partner voor kantoor- en bedrijfsverhuizingen. Van een complete verhuizing naar een andere locatie tot een interne verhuizing van uw kantoormeubilair van de ene ruimte naar de andere.

Uw kostbaarheden veilig van A naar B brengen; dat is elke keer weer de primaire doelstelling voor de medewerkers van Snelverhuisd Verhuizingen. Vanzelfsprekend is tijdens uw verhuizing de gehele inboedel verzekerd.

Ook indien u uw verhuizing zelf wilt uitvoeren kan Snelverhuisd u van dienst zijn. U kunt bij ons 1, 2 of 3 ervaren verhuizers inhuren op basis van een vast uurtarief. Op die manier kunt u op de kosten bezuinigen.

Waar wij goed in zijn!

Uw verhuizing uitbesteden doet u niet aan iedereen. Hier ziet u onze kwaliteiten op een rijtje staan.

  • Snel beschikbaar zijn100
  • Kwaliteit leveren100
  • Zorgvulig verhuizen100
  • 100% tevredensheidsgarantie leveren100

Onze nummers

0 +
Verhuizingen afgerond
0
Verhuis bussen
0
Professionals
0
Uur per dag beschikbaar

Bel direct voor hulp met uw verhuizing!

Ontvang 10% Korting op uw verhuizing!