Snelverhuisd

Werkgebieden

Verhuis goedkoop en snel door heel Nederland met verhuisbedrijf Snelverhuisd. Met jarenlange ervaring in particuliere verhuizingen en bedrijfsverhuizingen wordt alles veilig en goed verzekerd naar de nieuwe locatie verhuisd. Wij regelen bovendien de complete verhuizing, zodat u zonder zorgen uw nieuwe huis of bedrijfspand kunt betrekken. Zo zorgt verhuisbedrijf Snelverhuisd ervoor dat al uw spullen zorgvuldig zijn ingepakt en op locatie worden uitgepakt en helpen we u tevens bij het (de)monteren van uw meubels.

16

Waarom kiezen voor Snelverhuisd!

Wij kunnen ons voortellen dat u niet zomaar uw spullen aan iedereen uit handen geeft. Daarom vinden wij het belangrijk onze kwaliteiten met u te delen!

01

Klantgericht

Klantgericht wil zeggen dat u als klant bepaalt hoe u wil verhuizen en voor welk budget u wil verhuizen. Ook luisteren wij naar u als klant en leggen u  geen beperkingen op omtrent uw verhuiswens.

02

Flexibel

Flexibel wil niet alleen  zeggen dat we niet van 09:00 tot 17:00 werken,  maar vooral dat  we met u meedenken en dat wanneer het e.a  anders loopt dan van te voren door u bedacht er naar een oplossing wordt gewerkt.
 
03

Betrouwbaar

Betrouwbaar wil zeggen heldere afspraken en ons daar ook aan houden. Nette mensen met respect voor u en uw bezittingen.  Na een eventuele schade volgt buiten excuses , een correcte  afhandeling middels een correcte verzekering.

04

Persoonlijk

Persoonlijk wil zeggen dat we  weten wie u bent. U bent geen dossiernummer maar een persoon. Wij hechten waarde aan korte lijnen.  De  man van Stoof waar u  van te voren de afspraken mee maakt blijft  ook uw aanspreekpunt tijdens maar ook nog na uw verhuizing.

05

Betaalbaar

Betaalbaar: wil zeggen een goede prijs voor een goede dienst. Wij zijn altijd transparant als het neer komt op onze prijzen. Wij zorgen ervoor dat u nooit te veel betaald en met een goed gevoel onze diensten kunt gebruiken.

 
06

24/7 beschikbaar

Soms kan het voorkomen dat u hals over kop gaat verhuizen, particulier of zakelijk. Uiteraard is het belangrijk om vervolgens een betrouwbare partner snel te vinden. Snelverhuisd zorgt altijd voor bereikbaarheid op ieder moment!

Particuliere verhuizing

Laat uw verhuizing door Snelverhuisd regelen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken om uw inboedel. We pakken uw meubels en spullen zorgvuldig in met verhuisdekens en we vervoeren alles veilig naar uw nieuwe woning. Daarnaast is uw inboedel goed verzekerd voor een schadevrije verhuizing. Op aanvraag verhuizen we ook in het weekend en met spoed: onze professionele verhuizers staan 7 dagen per week voor u klaar.

Bedrijfsverhuizing

Voor een efficiënte bedrijfsverhuizing of andere zakelijke verhuizing schakelt u Snelverhuisd in. We zorgen dat uw verhuizing veilig en schadevrij verloopt, waarbij de werknemers geen hinder ondervinden en de werkzaamheden zo veel mogelijk door kunnen gaan. Elke bedrijfsverhuizing plannen we zorgvuldig in en werken we uit in een draaiboek, zodat de verhuisdag soepel en snel verloopt.

Uw verhuizing, Snelverhuisd!

Ontvang 10% Korting op uw verhuizing!